Nieuwe Set Babyboom/ Colorboom

User Avatar
Teacher
Review
(0/5)
Wishlist

Babyboom of Colorboom

Wat houdt het in?

De laatste jaren wint de Babyboom nagel aan populariteit. Deze behandeling met een twist op de klassieke French Manicure mag tegenwoordig niet ontbreken in het behandelaanbod van de nagelstyliste.

Babyboom nagels hebben een groot verschil vergeleken met de klassieke French Manicure. Er is geen scherpe scheiding tussen het nagelbed en de (witte) vrije rand. Er is dus geen scherpe smileline aanwezig. Je kunt ook kiezen voor de Colorboom waarbij met 2 kleuren wordt gecombineerd. Bij de Babyboom/ Colorboom techniek laat je de kleur van het nagelbed en de vrije rand in elkaar overlopen. Dit kan tegenwoordig op zoveel verschillende manieren zoals met gel, poeders, glitters of gelpolish. Dit gebeurd bijvoorbeeld d.m.v. speciale penselen of met de vingers indien het met poeders wordt gedaan. Het effect is daardoor natuurlijker. Tegenwoordig zijn er zoveel manieren om een ombré ofwel babyboom te creëren. De ene methode vergt wat meer precisiewerk dan de andere methode.

LET OP: Dit betreft een meerprijs wat bovenop de prijs van de andere behandelingen wordt berekend. Dus vergeet het er niet bij te boeken!

  • Duur Behandeling90-120 min
7,50

Color your dreams

Standaard inbegrepen 1 kleur inbegrepen

LET OP: Bij iedere extra kleur komt € 4,95 erbij.

Curriculum is empty
0.00
0 ratings
0 (0%)
0 (0%)
0 (0%)
0 (0%)
0 (0%)
7,50
Review
(0/5)

Nieuwe Set French Manicure Reverse met Special Inlay

15,00
Wishlist
0 Lesson
0 Student
Review
(0/5)

Nieuwe Set French Manicure Reverse

7,50
Wishlist
0 Lesson
0 Student
Review
(0/5)

Gelpolish Natuurlijke Nagels

25,00
Wishlist
0 Lesson
0 Student