Nieuwe Set French Manicure Reverse

User Avatar
Teacher
Review
(0/5)
Wishlist

Nieuwe Set French Manicure Reverse Techniek

Wat houdt het in?

De French manicure is wellicht een van de populairste behandelingen in de nagelstudio wereldwijd. De nagels ogen hiermee chique, elegant en naturel. Bovendien past de French bij elke leeftijd en outfit het hele jaar door, of je klant nu 18 of 65 is, in een kleurrijke of basic bui is en of het nu winter of zomer is.

Jeff Pink creëerde in de jaren 70 de allereerste French manicure, die meteen werd opgepikt door de fashion industrie en terecht kwam op rode lopers in Parijs. Toen hij besefte dat zijn creatie een regelrechte hit was, was de naam voor deze blikvanger meteen geboren: French manicure.

De Reverse techniek is nog steeds dezelfde French manicure, maar moderner en KAK-strak! Deze techniek houdt in dat eerst je nagelbed iets wordt verlengd en daarna de smileline rand er tegen aan wordt gezet. Van vroeger uit werd dat andersom gedaan, bijvoorbeeld tijdens de klassieke french manicure met een witte rand. Daar werd eerst de witte rand toegepast en daarna het nagelbed opgevuld met product. De technieken zijn nu allemaal zo verbeterd en veranderd waardoor er een veel strakker eindresultaat haalbaar is. Deze behandeling is mogelijk zonder verlenging van het nagelbed, mits je nagelbedden lang genoeg zijn. Anders raad ik je toch beter aan te gaan voor verlenging zodat je toch een stukje lengte krijgt en de French daarmee net wat meer tot z’n recht komt. Wie wil er nou niet met zulke KAK-strakke Frenchies rondlopen??

LET OP: Dit betreft een meerprijs wat bovenop de prijs van de andere behandelingen wordt berekend. Dus vergeet het er niet bij te boeken!

  • Duur Behandeling120-200 min
7,50

Let your nails be the center of every occasion

Standaard inbegrepen glans/ matte topcoat

 

Curriculum is empty
0.00
0 ratings
0 (0%)
0 (0%)
0 (0%)
0 (0%)
0 (0%)
7,50
Review
(0/5)

Nieuwe Set French Manicure Reverse met Special Inlay

15,00
Wishlist
0 Lesson
0 Student
Review
(0/5)

Gelpolish Natuurlijke Nagels

25,00
Wishlist
0 Lesson
0 Student
Review
(0/5)

Nagelversteviging met/zonder Gelpolish

35,00
Wishlist
0 Lesson
0 Student