Erica

Nagelstyliste

Een styliste met oog voor detail!

Graag stel ik me even aan je voor, Mijn naam is Erica. I go by the name Badu.
Ik ben eigenaresse van InkiPinki Nailz sinds 01-04-2018. Mijn passie voor nagels is zo groot geworden dat ik inmiddels een erkend gediplomeerd Allround Nagelstyliste ben geworden.
Ik begon klein aan huis en ben momenteel alleen maar aan het groeien!! Ik heb mijn Allround opleiding bij het welbekende nagelmerk Magnetic Nail Design te Soesterberg afgerond in 2018. Ik blijf diverse workshops/ trainingen volgen waar ik reeds al een aantal certificaten heb behaald om je de beste service op maat te bieden en zo op de hoogte te blijven van de laatste nageltrends. Ook volg ik nog regelmatig snelheids- en perfectietrainingen om mezelf te blijven ontwikkelen.
Als nagelstyliste wil ik iedere klant met een tevreden gevoel en een mooie set (natuurlijke of kunst) nagels naar huis laten gaan en mijn klantenbestand vergroten. Ik kan zo de ervaring opdoen om sneller te worden en met zoveel mogelijk verschillende nagels en handen te werken. Hygiene stond bij mij al hoog in het vaandel! Maar vooral nu met Covid-19 zijn we extra alert. Ik werk enkel met producten van hoge kwaliteit zoals Magnetic, Tanya Savchenko & Ugly duckling.

Graag wil ik iedereen vanaf 18+ laten genieten van een professionele nagel- en beautybehandeling en zal ik altijd het beste uit mezelf proberen te halen. Je kunt bij mij terecht op de nieuwe locatie voor mooie Acrylgel- & Gelnagels, verzorgende natural nail treatments, gelpolish, nailart en probleemnagels. Je kan echter alleen terecht op afspraak!
Er worden scherpe tarieven gehanteerd en regelmatig zijn er aantrekkelijke acties om met korting bijvoorbeeld kunstnagels of gelpolish te laten zetten, een natural nail treatment te ondergaan of probleemnagels weer een mooie uitstraling te geven. Wanneer je geen genoegen neemt met een middelmatig resultaat, dan is dit de salon voor jouw!
Heb je vragen of opmerkingen, neem dan gerust contact met mij op. Ik hoop u graag snel terug te zien!

See you soon!

Skills

Nail Art100%
Acrylgel100%
Gel100%

Contact Info

Phone : +31 (0) 6 118 044 15
Email : info@inkipinkinailz.nl